Rat On A Scooter XL

Rat On A Scooter XL 1.23

Op jacht naar de verdwenen kaas

Rat On A Scooter XL is een aangepaste versie van Rat on the Run. Van dit oude spel werd een heel nieuw avontuur gemaakt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vier spelmodi
  • Verslavend

TEGEN

  • Karakter af en toe moeilijk te besturen

Gemiddeld
6

Rat On A Scooter XL is een aangepaste versie van Rat on the Run. Van dit oude spel werd een heel nieuw avontuur gemaakt.

Een rat op een scooter

In Rat On A Scooter XL bestuur je een rat op een scooter en begeleid je hem van platform naar platform terwijl je alle kaas pakt die je tegenkomt. Zorg ervoor dat je niet naar beneden valt en haal zoveel mogelijk punten.

Rat On A Scooter XL heeft vier verschillende spelmodi. "Super Cheese XL" is een level zonder einde waarin je zoveel mogelijk kaas verzamelt. Sommige stukken leveren wel drie punten op. In "Fuel Depot" draait het niet om kaas, maar om benzine. Als je tank leeg is, is het spel ten einde.

"Skill course" is een hindernisbaan. Plaats een vlag en scoor punten, terwijl een schutter voor wat extra spanning zorgt. Bij "Power Rider" zijn er vliegende platforms en stukken kaas die uit de hemel vallen. Ook hier moet je zoveel mogelijk punten scoren.

Raak het scherm aan om te springen


De bediening van Rat On A Scooter XL is erg eenvoudig. Houd je vinger op het scherm. Hoe langer je het scherm aanraakt, hoe verder je springt. Heb je de afstand verkeerd ingeschat, dan vang je de klap op door op het scherm te tikken.

Schaduwrijke steden


De graphics van Rat On A Scooter XL zijn zeer eenvoudig. Op de achtergrond zien we in schaduw gehulde steden. Het enige dat tijdens de levels verandert is de kleur van de lucht.

Simpel, maar verslavend


De verschillende spelmodi, de simpele besturingen en de eenvoudige, maar effectieve graphics maken Rat On A Scooter XL erg verslavend. Een aanrader!

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Rat On A Scooter XL

Download

Rat On A Scooter XL 1.23

Beoordelingen about Rat On A Scooter XL